Σχετικά με μας

            Η εταιρία μας, “Καγμάκης Μουσικά” δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής απο το 1978 στο κέντρο της Αθήνας. Έμπνευση και δημιουργία του Βαγγέλη Καγμάκη, υπήρξε καινοτομία για την εποχή, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αλλαγή του ύφους των μουσικών καταστημάτων. Για πρώτη φορά, δημιουργήθηκε ένας χώρος εξειδικευμένος και επικεντρωμένος στις ανάγκες του κιθαρίστα και του μπασίστα, φεύγοντας απο τη λογική του πολυκαταστήματος. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να γίνουμε σύντομα στέκι και σημείο αναφοράς όλων των μουσικών της εποχής, κάτι που κρατάει μέχρι και στις μέρες μας.

            Σήμερα, συνεχίζοντας δυναμικά στον χώρο, βρίσκόμαστε συνέχεια δίπλα σας διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλιά σε κιθάρες, μπάσα και ενισχυτές. Η φυσική παρουσία και η προσωπική επαφή εξακολουθούν να αποτελούν κάτι το αναντικατάστατο για εμάς και η προσπάθεια άμεσης διαθεσιμότητας των προιόντων είναι συνεχής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μπορείτε σε εμάς να βρείτε και προτάσεις - λύσεις, ξεχωρίζοντάς μας απο ένα απρόσωπο e-shop.

            Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δέιχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά αποτελούν κίνητρο και δύναμη να συνεχίζουμε.